sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Me tarvitsemme sunnuntaita ja ylösnousemusiloa!

Kristuksen pyhä ylösnousemus on monen asian perusta ja ydin kristityn elämässä. Jos Kristusta ei ole herätetty kuolleista, niin turhaa on meidän uskomme. Jos Kristusta ei ole herätetty kuolleista, niin kirkkoa ei olisi lainkaan tässä maailmassa. Jos Kristusta ei ole herätetty, miten me saisimme anteeksi mitään? Jos Kristusta ei ole herätetty, niin meitä ei olisi kastettu oikein. Jos Kristusta ei ole herätetty, miten me tietäisimme mitään ristinuhrista ja Golgatan pimeydestä. Kristuksen ylösnousemus on tosiasia, vaikka järkemme sen kieltäisi. Onhan Jumalakin olemassa, vaikka emme häneen uskoisikaan. Kristuksen ylösnousemus on varmin toivo omasta ylösnousemuksestamme. Jokainen sunnuntai on pieni pääsiäinen sen jälkeen kun pyhä ristin ja ylösnousemuksen pääsiäisjuhla jää muistoihin. Siksi sunnuntaihin kuuluu pyhä messu joka kerta.

Kristus nousi kuolleista, kuolemallaan kuoleman voitti, ja haudoissa oleville elämän antoi!

2 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi jo pidemmän tovin, joten on kai kohtuullista jossain vaiheessa kommentoidakin. Raikkaita, puhuttelevia, armollisia tekstejäsi on ilo lukea! Erityisesti nämä pääsiäisenajan blogikirjoituksesi ovat olleet "herätyssaarnoja" parhaimmillaan. Jatka taidokasta kirjoittamistasi, olet saanut upean lahjan Jumalalta!

Arto-pappi kirjoitti...

Kiitos rohkaisevasta palautteesta! Olemme kaikki veljiä ja sisaria Kristuksessa, ylösnousseessa Vapahtajassamme. Yksin emme työtä tee, toinen toistaan tarvitsee. XB! - BB!